Det känns lite tomt

201607_vallmo_hus30_fotograf_ulrica_hallen_enkoping

Godmorgon torsdag!

Nu är vi hemma i Enköping igen. Vi kom hem mitt i natten efter att ha lämnat av husbilen hos mina föräldrar så vi var lite sega när vi gick och lade oss. Dock var jag tvungen att väcka sonen innan jag gick till sängs för jag såg att han hade hela sin hand i bandage. Lilla prinsen, dom är väl alltid våra små barn även om våra nu är 20 och 25 *S*, hade städat här hemma och skurit upp handen på en glasskål som gick sönder. Han hade försökt tvätta själv men insåg att han behövde hjälp så han tog handen inlindad i en handduk och knackade på hos grannarna som hjälpte till att få det lindat. Skrutten :(. I morse när han var på väg till jobbet så vaknade jag och gick ner och pratade med honom. Då fick jag hjälpa till att dra på jackan och knyta skosnörena. Vi får väl se om han klarar av att jobba för huvud taget.

Vad vi andra ska göra här hemma idag? Typ.. inte mycket alls. Fast jag ska försöka jaga med sambon till IKEA en sväng.. om jag inte säger vart vi ska så kanske han följer med :-). Jo förresten, jag ska pallra mig till gymmet. En vecka av total ignorans har satt sina spår, på magen.. så nu blir det socker-avgiftning ett tag.

Ha en riktigt solig torsdag!