Det här med att ha olika hobbys
Inlägget är ett sponsrat samarbete med Autodoc

Min kära man testar mitt tålamod lite då och då, och något vi har diskuterat är det här med att saker ståendes i trädgården.. och då menar jag inte trädgårdsmöbler, fina krukor eller annat som hör en villaträdgård till… utan en folkracebil och biltrailer. 

Jag vill helst att inte ens husvagnen ska synas öppet men den är OK ändå. Däremot folkracebilar och en stor biltrailer.. näe, vet ni vad :-). Men.. alla har vi olika hobbys och det är väl helt enkelt lite lättare att gömma en liten kamera i skåpet än att få en bil att försvinna liksom.. så hur ska jag lyckas med den här debatten då? Förmodligen inte alls.. eller?

Både Micke och Thomas är intresserade av att både köra och titta på folkrace. Jag själv håller mig gärna ifrån detta, men självklart är det kul att titta på om och när de båda tävlar, vilket är planen i sommar, om FHM ger oss tillåtelse att resa runt i Sverige i sommar förstås. 

Autodoc är butiken för dig som letar efter reservdelar till bil och billiga bildelar online. På hemsidan finner du mängder av däck, bildelar och tillbehör till billiga priser. Det finns även en smart app ifall du är på språng och behöver hitta bildelar snabbt. 

Ja, meckas med den här bilen lär det göras i garaget och det har jag fått information om redan innan vi flyttade in att garaget är inte ett förråd för blomkrukor osv.. fast lite värdefulla saker har jag ändå fått tillåtelse att lagra där inne :-). I garaget är det bildelar både högt och lågt och jag ser nog att han googlar på Autodoc ganska ofta för att hitta både billiga och bra delar till bilen. Ja, även till våra personbilar också förstås.

Nåväl.. när Micke väl informerade mig om att vi ska bygga en stor carport med väggar där både husvagnen och den här biltrailern ska stå för att dels skyddas och dels inte synas så öppet.. ja, då kändes det mycket bättre. Folkracebilen är tänkt att stå inne i garaget så nu känner jag mig lugn igen. Det här kommer nog att bli helt OK faktiskt :-).