Det här är faktiskt jättetråkigt

Dagarna går, saktare än någonsin.. det är faktiskt nästan så jag hör hur sekundvisarna tickar som ett bowlingklot som landar på ett stengolv varje sekund. JAG VILL FLYTTA NU!! Jag vill beställa tapeter till de rum som vi planerar att tapetsera om i, jag vill skicka in bygglov till uterummet som ska byggas, jag vill fylla jord i pallkragarna och sätta ner potatisarna, morötterna och så vill jag bara spatsera ut genom grinden i trädgården och ut i skogen.

Och så vill jag inreda förstås.. det kliar i fingrarna efter att få sätta fart med inredningsdetaljer, planera och flytta om tills det blir så där härligt som vi vill ha det.

Just nu sitter jag och läser alla underbara bloggvänner som publicerar inlägg efter inlägg om vårkänslor, hur de börjar planera för altanhäng, sår fröer, jobbar i trädgården, inreder med vårnyheter.. och jag tycker faktiskt att det är jättetråkigt.. inte att läsa såklart, men att jag inte kan hänga på.. för påskhelgen är precis helgen innan vi flyttar så då kommer hela vårt nuvarande hem stå i flyttkartonger, och nu känns det bara lite så där halvroligt att fixa hemma när vi snart ska börja packa ner allt. Altanen får vara som den är för eftersom den ligger i skuggläge så är det ändå för kallt ännu att sätta sig där så den får liksom bara vara tills vi flyttar..

Missförstå mig inte nu.. jag älskar verkligen vårt nuvarande hem jättemycket, men nu när det bara är 3 veckor kvar innan vi lämnar det så börjar de känslomässiga banden att lösas upp och jag längtar nu mer efter vårt nya hem. Jag vill dit NU!!