Det här är faktiskt jättetråkigt

Dagarna går, saktare än någonsin.. det är faktiskt nästan så jag hör hur sekundvisarna tickar som ett bowlingklot som landar på ett stengolv varje sekund. JAG VILL FLYTTA NU!! Jag vill beställa tapeter till de rum som vi planerar att tapetsera om i, jag vill skicka in bygglov till uterummet som ska byggas, jag vill fylla jord i pallkragarna och sätta ner potatisarna, morötterna och så vill jag bara spatsera ut genom grinden i trädgården och ut i skogen.

Och så vill jag inreda förstås.. det kliar i fingrarna efter att få sätta fart med inredningsdetaljer, planera och flytta om tills det blir så där härligt som vi vill ha det.

Just nu sitter jag och läser alla underbara bloggvänner som publicerar inlägg efter inlägg om vårkänslor, hur de börjar planera för altanhäng, sår fröer, jobbar i trädgården, inreder med vårnyheter.. och jag tycker faktiskt att det är jättetråkigt.. inte att läsa såklart, men att jag inte kan hänga på.. för påskhelgen är precis helgen innan vi flyttar så då kommer hela vårt nuvarande hem stå i flyttkartonger, och nu känns det bara lite så där halvroligt att fixa hemma när vi snart ska börja packa ner allt. Altanen får vara som den är för eftersom den ligger i skuggläge så är det ändå för kallt ännu att sätta sig där så den får liksom bara vara tills vi flyttar..

Missförstå mig inte nu.. jag älskar verkligen vårt nuvarande hem jättemycket, men nu när det bara är 3 veckor kvar innan vi lämnar det så börjar de känslomässiga banden att lösas upp och jag längtar nu mer efter vårt nya hem. Jag vill dit NU!!

25 mars, 2020

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  26 mars, 2020

  Jamen åh, förstår känslan precis. När det bara bubblar i kroppen av att få sätta tänderna i allt. Ett tips, man kan söka bygglov på annans fastighet. Jag menar ifall ni vill få det klart snabbare så kan det vara ett alternativ. Om ni tycker att det känns ok att nuvarande ägarna får info om det osv.

  Kram Lena

 2. Svara

  vit köksblandare

  27 mars, 2020

  Håller med finns inget att göra :(

 3. Svara

  vit diskbänk

  27 mars, 2020

  Förstår dig!

 4. Svara

  Sallys hus

  28 mars, 2020

  Jamen göööölle dig..
  Det är ju det här som är det bästa bästa…det du har framför dig…
  Att inspireras och ha planen klar…;)
  Såååklaaaart vill du att tiden ska gå snabbt och såååklaaaart är det inte roligt att pyssla där du snart ska lämna…
  Snaaart går du ut genom grinden och ut i skogen….snaaaart sätter du potatis och morötter i pallkragar…snaaaaart ;)
  Kraaaaaam fina du!

LEAVE A COMMENT