Det blåser på toppen

I torsdags eftermiddag kom vi fram till Lofsdalen, och vi hade hyrt en stuga vid Hovärken och vädret visade sig från sin bästa sida. Kan det bli bättre?

Igår morse packade vi på oss skidorna och åkte iväg direkt ifrån stugan och rakt ut i backen. Det blåste rätt friskt och började snöa lite lätt när vi gav oss iväg, men åh vad härligt att få åka i långa branta backar :-)

Till lunchen var det dags att åka upp på toppen och besöka Sky Bar och när vi hoppade av liften så blåste det halv storm så det nästan kändes som att vi skulle blåsa av fjället. Men men.. vi kom ut till fjällkammen och njöt länge och väl av god lunch.

Efter det var det dags att åka nerför och vilka härliga backar det var idag. Blåsten hjälpte till att göra backarna att nästan vara som nypistade och det gick att släppa på helt otroligt fort nerför. Så himla roligt!!

Gårdagen gick också gått åt till att sköta lite jobb via telefonen. Flera event och liknande har blivit avbokade och det har behövts göras lite små insatser här och där så här i Covid-19-tider. Vad tror ni om pandemin? Helt klart är ju att många verkar vara väldigt oroliga. Jag är nog inte någon sådan person alls, och det här med att hamstra ur affärerna låter oerhört skumt i mina öron.

Idag har vi varit på ett riktigt härligt äventyr men mer om det lite senare :-)