Det är så kul när andra shoppar!

Vet ni vad vänskap är? Det är när man kan sitta och pula med sitt i total tystnad och det ändå inte känns obekvämt. Igår kom jag hem till Tina i huvudstaden och varje gång jag kliver in på den där innergården och i trapphuset så slås jag av en liten önskan om att få bo så. Det är så himla fint!

En av anledningarna till att jag åkte till storstan var för att vara smakråd åt Tina som behövt ett nytt kameraobjektiv i snart ett år, och idag var det dags att shoppa. Det landade i ett Sigma 18-35/1.8 för Canon och det tror jag kommer passa henne utmärkt!

Det ösregnade i Stockholm igår så jag såg ut som en dränkt katt och mitt lockiga hår älskar fukt och blir frissigt så jag ser ut som ett troll och planen att gå ut på café ändrades lite snabbt till att köpa med sig lite gott hem och krypa upp i köket hos Tina istället.

Vi gick igenom lite knasigheter i Tinas blogg och adminpanel, lite kamerainställningar och sen satt vi bara och pratade om ditt och datt.

Senare på kvällen plockade Tina fram sin gamla helt söndertrasade egenskrivna kokbok och snodde ihop en supersmarrig lök- och tomatsoppa. Helt perfekt en regnig höstkväll! Medan hon lagade mat satt jag och pillade med blogginställningar och lite jobbmejl.

När jag åkte hemåt sen så kom jag bakom en bil som vinglade över hela vägbanorna på motorvägen och det gick ganska fort också.. superläskigt! Efter en ganska kort stund kom polisen med blåljus och körde om mig och “prejade” den vinglande bilen mot vägkanten, så någon i trafiken måste ha ringt polisen och larmat. Riktigt otäckt var det.

Nu är det minsann onsdag och i morgon kommer äntligen Micke hem igen.. som jag har längtat!