Det är OK att känna glädje och må bra, eller hur?
Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera

Godmorgon torsdag och det är 3 mars idag, och min älskade lillebror fyller år *hipp hipp hurra*. Vårsolen bara flödar in i uterummet och köket så i morse när jag såg att man faktiskt kunde sitta i uterummet även om det var lite kyligt så slängde jag ut datorn och stora tekoppen (som är på rea nu såg jag) dit, tände ljusen i våra nya ljusstakar som jag köpte på loppis, tittade till vår fina julros som bor i min absoluta favoritkruka och sen började jag jobba med solen på näsan. Ljuvligt!

I förrgår var det ju 1 mars och fettisdag.. två stora vårtecken! Egentligen så är jag faktiskt ingen älskare alls av semlor. Jag älskar grädde och florsocker.. men kardemummabullar gillar jag inte, och inte direkt mandelmassa heller.. men dom är fina att fotografera om man lägger dem på ett fint litet fat och visst äter jag semlor när jag blir bjuden så en åkte ner även i år :-)

Jag vet att många tycker att det är förmätet att känna glädje och må bra så här i dessa svåra tider, men tro mig.. jag är också jätterädd för vad som kan hända och vad som händer borta i Ukraina, men jag har jobbat så hårt för att inte vara en katastroftänkare och måla fan på väggen så jag känner att jag kan hålla en distans och ändå leva som vanligt och göra allt jag kan för att må bra.

Om vi alla gör vad vi kan för att hjälpa och stötta och känna medkänsla så kommer vi långt. På sidan om det så väljer jag att vara glad, tänka positivt och göra det som får mig att må bra.

Nu ska jag jobba vidare, för om ett par timmar ska jag vara hos fysioterapeuten för min fjärde laserbehandling för mitt förmodade diskbråck i nacken.. och peppar peppar, det gör sjukt mycket mindre ont i vänsterarmen nu.. jag har sovit som en stock de senaste två nätterna och jag vågar använda armen mycket mer.. så det verkar som att det hjälper.

Så.. nu är min lilla frukoststund över.. back to work men lite ska jag ändå njuta av solen för efter laserbehandlingen åker jag tillbaka till kontoret igen, och där sitter jag i skuggläge i huset så då blir det mörkare :-). Pussåkram på er alla