Den här känslan gillar jag inte

Foto: Tina Martell Eriksson 2018

Ja, känslan av att orden har tagit slut och att bilderna blir bara skräp. Jag har ett gäng inlägg där jag har bilderna klara men så ska det dit text och varje gång jag tittar på listan över utkast så slutar det med att jag stänger ner och gör nåt annat, som att titta på TV eller så.

Förvisso så har jag varit sjuk sen i lördags så det är ju såklart en kortsiktig förklaring, men jag gillar inte känslan av att allt sitter fast.. som en writers block på allvar. 

Jag behöver fler bloggtjejsdejter.. nu, på en gång, genast. Jag behöver inspirationen jag får genom att babbla om allt som har med blogg och foto att göra :). 

Vad vill ni se?

Kan inte ni läsare hjälpa mig genom att ge mig förslag på blogginlägg? Jag lovar att skriva dem alla för att utmana mig själv, så länge de inte strider alltför mycket mot mina värderingar :-)

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  9 juni, 2019

  Jag träffas gärna!!! Säg till när du kan och vill. Jag är tillbaka i Sthlm nu i 1,5 vecka. Jag lovar att det inte är bara du som ska få hjälpa mig. Jag kanske kan peppa dig lite. Kraaaamar!!! //Tina

  • Svara

   Ulrica

   10 juni, 2019

   Åh, ja, jag behöver den peppen! Kollar kalendern och återkommer med ett par förslag :)
   Kram Ulrica

LEAVE A COMMENT