Decor Life | Vårlängtan

1

Decor Life | Vårlängtan

Vårlängtan har vi nog lite allihopa just nu. Det är så härligt att höra fåglarna kvittra, jag kan öppna ytterdörren utan att bli knottrig på kroppen, skinnjackan har fått komma ut ur garderoben och det knoppas i buskar och blomsteraffärer.

ulrica_hallen_bellapictura2_1

Ute i skog och natur hittar jag massor med energi och jag njuter av att se när isen smälter.

_UH01417

Inne så dekorerar jag med fräscha tulpaner, vita ljuslyktor och gröna kvistar.

Om ni vill inspireras av andra härliga vardagsbilder så klicka på rubriken direkt under bilden.

Ha en jättemysig tisdag :)

 

 

24 februari, 2015

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  anneliesblomsterochbakverk

  24 februari, 2015

  Åh vilket härligt ljus i dina bilder, med förhoppning om vår! Tack för fina ord inne hos mig. Kul att du gillar mitt blomsterkaffe. Om du liksom jag gillar att hänga på instagram så hittar du hela min samling under #blomsterkaffe och @anneliesblomsterochbakverk Ha en fin och solig tisdag!

 2. Svara

  Ekenäsliv

  24 februari, 2015

  Ja, nu längtar vi…. Inte många som inte håller med om det tror jag.
  Solen, ljuset och framförallt värmen…
  *Suckar lite*
  Men tänk, det bästa är att vi faktiskt har det FRAMFÖR oss nu. Snart går vi ju in i en vårmånad, alldeles snart.
  Hur mår du nu?
  Kram Anna

 3. Svara

  fru vardag

  24 februari, 2015

  Vilka fantastiska bilder du tar!!!! Wow! Helt rätt, vårlängtan finns här också:). Får jag fråga var du har fått lära dig att redigera bilder? Självlärd? Jag försöker titta till Moderskeppet, då och då när tiden finns, men just nu är jag så långt ifrån önskat resultat;). Ha en bra tis! Kram

 4. Svara

  Emma Thun

  24 februari, 2015

  Underbart ljus! Får vila ögonen på dina fina bilder för här är det regn och åter regn…

 5. Svara

  Camilla

  24 februari, 2015

  Underbara bilder! Vår-feelis!

 6. Svara

  Tina | pepparochvanilj.se

  25 februari, 2015

  Så lätt det är att le och bli lite varmt vardagslycklig av all vackra blommordubjuder på! Ljuvligt!

  Allt gott | tina

 7. Svara

  Decor Life

  25 februari, 2015

  Tack så mycket för att du delar med dig av din VÅRLÄNGTAN!
  Vi önskar dig en fin dag och en ljuvlig vår när den väl kommer!

 8. Svara

  Hanna

  25 februari, 2015

  Vilka vackra bilder! Nu blir inte vårlängtan mindre precis :)

LEAVE A COMMENT