Decor Life | Sittplats

150128_decorlife_UH01077

 

150128_decorlife_UH01078

 

150128_decorlife_UH01080

Decor LifeWe decor Life “Sittplats”

Jag som tidigare medlem hos Inspirationsfabriken blev VÄLDIGT glad när jag såg att Tina och Weronica skapat en ny samlingsplats för oss som älskar att visa bilder :). Den nya platsen är Decor Life och jag tycker att du ska kika in där och inspireras av alla fina bilder, texter och länkar till andra superduktiga människor!!

Jag är jätteglad att få vara med redan från början.

Jag längtar att få sitta på vår nya altan som blev klar precis när den första snön ramlade ner från himlen. Här vill jag sitta och mysa, prata, skratta, få sol på nästippen, läsa, blogga… och bara njuta :).

 

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  28 januari, 2015

  Åååååå så fint!!!
  Vi har planer på att bygga ut vår entré till våren och sen ska även altan byggas ihop med själva entrén… Det längtar jag efter, att ha en mysig plats att sitta på ute:)
  Vår, sommar o sol är definitivt det jag gillar bäst:)
  Regnet som just nu piskar mot rutan, brrrrr. Dax att krypa under täcket tror jag :-)
  Kram Anna

 2. Svara

  Hem & Trevligheter

  29 januari, 2015

  Där ska vi sitta någon sommarkväll och sippa på ett glas bubbel. Du och jag Puff.

  Kram Linda

LEAVE A COMMENT