De första vårtecknen är här

Söndag och små vårtecken

Igår kom vi hem från fjällen och jag har fått med mig härliga minnen hem, både i fotografier och i riktiga minnen. Familj och vänner är det bästa som finns och att få umgås med dessa härliga människor gav massor med värme i kropp och själ. Fotografier och små filmer ska ni få se så fort jag redigerat dem.

Idag köpte vi med oss lite lunch och åkte ut till mina föräldrar på landet. Där njöt vi av solskenet och jag passade på att fånga de små första tussilagon som mamma plockat vid vägkanten. Nu närmar sig den ljusa och förhoppningsvis varma årstiden på allvar. Ljuset framförallt, det har jag saknat massor.

Något jag också saknat är att dagboksblogga på mitt “gamla” sätt, utan planering eller eftertanke, utan på ett numera retro-liknande sätt med att beskriva vad jag gjort under dagen med en eller ett par bilder, så detta tänker jag ta tillbaka in i min blogg för att jag ska känna mig tillfredsställd. Jag skrev ett långt och djupt inlägg om detta med blogg och sociala medier, men låter det få vara opublicerat ett tag och nöjer mig med att skriva att jag hoppas att ni läsare vill fortsätta hälsa på mig även om en del inlägg blir lite enklare, mer personliga, mindre redaktionella och med mindre eftertanke. Det är så jag är och vill vara.

Jag hoppas att just du får en jättefin söndagkväll.