Dags för årets första dopp?!

Min pappa jobbar med ett riktigt skitjobb – att tömma bajamajor som står utställda på olika platser runtom i landet. Själva jobbet i sig kanske inte är det allra skojigaste men han får se många fina platser längs vägarna, och ibland har jag hängt med för att få uppleva lite på samma gång.

Igår ville pappa ha sällskap då han skulle åka till ett par helt nya platser, så jag hängde med och första stoppet var vid Söderskogens utebadplats vid Skokloster.. så vi var bara några få mil hemifrån men titta så vackert det var där vid stranden och bryggan!!

Medan pappa gjorde sitt jobb så gick jag längs stranden och njöt av solen. Jag kände på vattnet och vem vet.. det är nog snart dags för det första doppet :-). Men inte den här gången..

Nu är det lördag igen och den här mormodern är något trött efter att ha varit barnvakt två dagar åt lilla prins William. Han är verkligen världens goaste unge och det är bara jag som liksom vuxit ifrån det här med att jaga en liten ettåring som ska pilla på precis allt :-).

Idag jobbar mamma (var kommer ni få se i ett inlägg alldeles snart) så jag och pappa hänger med Thomas och Nathalie på ny husvisning och sen blir det en ny utflykt till en annan oas i närheten. Kom snart tillbaka så får ni se hur det såg ut. Ha en underbar lördag :-)

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  23 maj, 2020

  Hej raring
  Nu har jag läst ikapp igen…
  När det är långhelg och fint väder har man ju inte tid att läsa bloggar 😁

  Du tar så ljuvliga bilder och jag sitter här och bara njuter. Jag är också SÅ nyfiken på att få se mer av fina huset både insida o utsida😍 å såååklaaaart i verkligheten 😘 det du visat hittills får en ju att tappa andan 😘

  Kraaaaaam och ha en fin dag ❤️

  • Svara

   Ulrica

   23 maj, 2020

   Hej goding ❤️. Näe det är nog så, men ett tapp på 90% av läsarna från en dag till en annan.. känns som att jag bara vill ge upp just nu. Tack bästa för komplimangen om mina bilder och huset. Det värmer mer än du anar 💕. Puss min vän 🥰

 2. Svara

  Tina ME

  23 maj, 2020

  Ha ha, ja det var ett riktigt skitjobb kan säga ha ha… Tur att det finns uppsidor med det också och härligt att du kan hänga på. Vackra bilder som alltid. Hmm… dags för att höras tror jag. När kan vi ringas. Kram //Tina

  • Svara

   Ulrica

   25 maj, 2020

   Tack för komplimangen om bilderna, det värmer så gott 🌸. Ikväll är jag borta, men i morgon kväll kanske vi kan ringas om det passar dig? KRAAM

LEAVE A COMMENT