Dags för årets första dopp?!

Min pappa jobbar med ett riktigt skitjobb – att tömma bajamajor som står utställda på olika platser runtom i landet. Själva jobbet i sig kanske inte är det allra skojigaste men han får se många fina platser längs vägarna, och ibland har jag hängt med för att få uppleva lite på samma gång.

Igår ville pappa ha sällskap då han skulle åka till ett par helt nya platser, så jag hängde med och första stoppet var vid Söderskogens utebadplats vid Skokloster.. så vi var bara några få mil hemifrån men titta så vackert det var där vid stranden och bryggan!!

Medan pappa gjorde sitt jobb så gick jag längs stranden och njöt av solen. Jag kände på vattnet och vem vet.. det är nog snart dags för det första doppet :-). Men inte den här gången..

Nu är det lördag igen och den här mormodern är något trött efter att ha varit barnvakt två dagar åt lilla prins William. Han är verkligen världens goaste unge och det är bara jag som liksom vuxit ifrån det här med att jaga en liten ettåring som ska pilla på precis allt :-).

Idag jobbar mamma (var kommer ni få se i ett inlägg alldeles snart) så jag och pappa hänger med Thomas och Nathalie på ny husvisning och sen blir det en ny utflykt till en annan oas i närheten. Kom snart tillbaka så får ni se hur det såg ut. Ha en underbar lördag :-)