Dags att fixa lite hemma
Inlägget innehåller reklamlänkar från Ellos

Vi kom hem från Gotland i måndags och efter att ha varit vakna hela söndagen, försökte sova på golvet på båten på natten, åkte hemåt från Nynäshamn på morgonen så var måndagen som en enda zombie-liknande dag, med familj som kom från alla håll och kanter och hälsade på. Mysigt mysigt!!

Tisdag och Onsdag har gått i fixande-anda.. det har städats garage, slängts skräp, rensat lite ogräs.. jag har målat brädor till våra gamla utemöbler där brädorna murknat sönder.. Micke och Thomas har skruvat folkracemotorer, Nathalie har börjat måla det sista på vår husgavel som inte blev klart senast och så har jag plockat blommor och blåbär i trädgården.

Det är en sån otroligt häftig känsla att kunna gå ut vid kortsidan av huset och plocka ihop en megaskål med blåbär, eller att gå ner till växthuset och pallkragarna och plocka färska blommor och sätta i en vas.

För övrigt så njuter jag i fulla drag av semester, även om dagarna springer iväg lite för fort, och i dag blir det en snabbtripp till Västerås för att köpa nya sågklingor till röjsågen som vi fick köpa av Adams pappa igår, så nu jädrar ska det ryka sly och skräpträd med buller och bång. Ut med sly och in med mer ljus i trädgården. Till hösten ska motorsågen fram och så ska det kapas ner ett antal träd som vi sett nu i sommar att de är döda. I love it!!

I morgon ska jag hämta ett litet antikt skrivbord som jag ska hitta en plats för där jag ska ha mina akvarellprylar ligga framme. Jag har inte riktigt kommit på var det ska stå än, men det får väl ordna sig. På samma gång ska jag hämta en byrå som jag köpt på annons, den ska stå i vårt sovrum. Jag har ganska många planer på att flytta om lite möbler, främst på övervåningen, för att skapa den där sekelskiftes-känslan som huset behöver.. jag behöver bara få klart tapetseringen först så jag kan börja fixa :-). Den HÄR tapeten ligger hemma för att sättas upp i gästrummet och den HÄR tapeten ska upp i det som vi kallar för kontoret. Det kommer bli sååå fint istället för de tråkigt helvita målade väggarna som huserar i de rummen just nu. Jag längtar tills det är klart!!

Men nu.. dags att göra lite nytta.. det är ju trots allt semester 😂