Dags att börja fundera

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos

Nu är det bara 37 dagar kvar innan vi får nycklarna till vårt nya älskade hem på landet. Det är verkligen dags att börja packa!! Nedräkningen pågår för fullt.. åh, vad vi längtar nu!!

Men det är också dags att börja fundera på hur inredningen i huset ska se ut!! Det är ett sekelskifteshus så det kan inte vara supermodern inredning men jag är ju inte heller någon fantast av gamla möbler. Själva inredningsdetaljerna får gärna blandas lite gammalt och lite nytt.

Det jag bestämt att vi ska göra är att vi inte längre ska ha en blå inredningsbas i vardagsrummet. I många år nu har vi haft olika varianter av blått på väggarna, samt mörkgrå soffa med grå och blå detaljer. Nu vill jag att vi ljusar upp vårt hem och går över lite mer till ljusa trädetaljer och ljusa beige toner för att skapa en mjukare och lite lugnare miljö, som nog också passar bättre i ett sekelskifteshus. Eller vad tror ni? Bilderna ovan är detaljer jag hittat på Ellos.se och jag gillar de massor!!

Det är bara jag och Micke som ska komma överens ;-). Han vill inte ha en ljusare soffa och jag är trött på vår mörkgråa soffa. Men överens blir vi nog.. han säger att garaget är hans och där får jag inte lagra en massa “skräp” som han kallar det, så då kanske jag bara säger att inredningen bestämmer jag över :-)). Eller kanske inte..

Hur som helst.. det närmar sig med stormsteg!!

11 mars, 2020

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  11 mars, 2020

  Så himla roligt att planera inredning till ett nytt hem! Och en sån ljus naturnära inredning är ju min favvo. Det kommer att bli toppen!

  Kram Lena

 2. Svara

  Sallys hus

  13 mars, 2020

  Ååå det kommer bli sååå fiiint❤️ Vårt hus är byggt 1890 och vi har ju inte heller gamla möbler så det går utmärkt att kombinera nya möbler med gamla hus😍😂🙈haha va knäppt det där lät….. naturligtvis är det inte för att vi har så….utan för att det bara är så….haha…du fattar säkert vad jag menar😘
  Kanske kan ni enas om en ljusgrå soffa eller en beige. Påminn honom om att nästan alla soffkuddar/dynor går att ta av klädseln på och tvätta 😘😘 vi har ju dessutom så att själva stommens klädsel är avtagbar på vår svängda men det är bara för att vi har en Sally 🙈😍 du kommer fixa det där så bra och det ska bli så spännande att få följa😘😘 kraaaaam Katarina

LEAVE A COMMENT