Byta grejer med varandra

150806_koppar_rorstrand_ostindia_hus30_1

För en tid sedan så fick jag en present ( nej, inte av någon närstående som kommer att bli sårad *S* ) som jag inte packat upp och inte använt, så igår gick jag in till vår lokala presentbutik och frågade om det fanns någon möjlighet att få byta in presenten mot något annat även om jag inte hade kvittot kvar.

Det gick bra och jag fick pengar som räckte till ett par nya koppar och fat. Jag köpte Ostindia kopp och fat, samt ett fat till min Ostindia Floris-kopp, för de är så fina att mixa och matcha. Jag har lite pengar kvar att nyttja men de ska jag spara och använda till en ljusstake som kommer in senare i höst.

Stort TACK, Johanssons presentaffär som lät mig byta och få något som jag kommer att använda massor!!

————————————-

Hej torsdag!

Torsdagkvällen är nog bland de bästa på hela veckan, när vi kommer hem till ett nystädat hus. Gillas!!

Ha en mysig kväll.

5 augusti, 2015
7 augusti, 2015

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Home2tiny

    6 augusti, 2015

    Sådan service gillas och kopparna är bara sååå fina. Kramisar Tina

LEAVE A COMMENT