Bloggdejt hos Susanne

1

Igår kväll var jag på en supermysig tjejkväll hos Susanne ( Villa Tretton ).
De andra tjejerna som var där var Amanda ( House of Mandy ), Linda ( Hem & Trevligheter ), Ullis ( Tidsoptimisten bloggar ) och Lena ( Gott för själen ).

2
3
4
5

Dessa tjejer har jag träffat några gånger nu, och igår var det inte mycket prat om bloggar eller heminredning längre, nu känns det som att vi blivit vänner och pratar om vardagsproblem, framtidsplaner och mycket annat skoj. Jag skrattade kvällen igenom och vi fick så mycket gott att äta att jag knappt kan stå upp idag :). För mig som magsäcksopererad var menyn en succé, tapas-buffé med massor av smått och gott passar utmärkt för mig.

Och jag måste än en gång säga det, Susanne.. din semifreddo var det godaste jag har ätit på mycket länge!!
Recept, tack <3

6

Jag längtar redan till nästa dejt <3. Stort TACK för kvällen, tjejer! Ni gjorde den minnesvärd.