Belysning till sovrummet?

Som ni redan vet så börjar vårt sovrum förändras och jag har tidigare tipsat om vackra inredningsdetaljer som jag vill ha i sovrummet. Nu börjar det bli dags att se över belysningen till rummet, och vi behöver ha både fönsterlampor och taklampor i dubbla uppsättningar nu när vi slår ihop två sovrum till ett. Det är ju ett sant nöje att få börja titta efter såna saker, då jag faktiskt inte har något hemma som går att använda ( har bara udda antal ) så nytt måste köpas in *tjohoo*

150228_hus30_belysningsdesign_DSCF0272

Hos Belysningsdesign hittar jag alltid härliga lampor och jag återkommer gärna till dem då jag shoppat där tidigare och varit nöjd med både utbud och service.

Just taklampor är något som jag inte letat efter på länge då vi sällan byter dem, men nu när jag tittade in hos dem igen så hittade jag ju massor av jättefina taklampor här. Tidigare har jag tipsat er om Lysman som ni hittar här och där fanns det mycket fint, men utbudet hos Belysningsdesign bättre för oss.

Inom kort ( eller ja, det beror ju på hur snabbt vi lyckas få rumpan ur och göra färdigt sovrummet förstås ) så kommer ni att få se vilka lampor som landade i nya sovrummet J. En sak är säker, det kommer att bli så himla fint så jag längtar tills vi flyttar upp dit!!