Attgöra-listan minskar

150602_DSF7270

 

150602_DSF7271

 

150603_DSF7276

Nu står studentfirandet för dörren och äntligen börjar min attgöra-lista att minska där utan att få nya saker som tillkommer.

Idag hämtade jag ut studentplakatet på posten, handlade drickbart till den beställda smörgåstårtan, studentattiraljer till dukningen, handlade blommor och städade hela altanen fri från pollen och damm.

I morgon ska jag fixa extra bord och stolar inför firandet, och på torsdag hämtas tårtor och det sista till kvällens mys. Sonen lär väl gå ut med kompisar gissar jag, men vi hoppas att våra gäster vill stanna på kvällen och mysa lite med oss ändå :).

Sent på torsdag kväll kommer även älsklingen hem och ska hämtas på Arlanda, så då är familjen komplett ett par dagar igen.

Ja, jag tror att jag har koll på läget faktiskt.