Att vara envisa som synden

För många år sedan så grävde vi bort en gammal gräsmatta, lade grus och marksten och byggde om vårt staket. Där fanns då några klungor med krokusar, som försvann när vi grävde… trodde vi i alla fall. De dyker upp varje år utanför staketet och visar att det är vår. Visst är de fina?!

För minst lika många år sedan var jag magsjuk senast men efter att vi var i Lofsdalen så golvades vi en efter en så hälften av oss har legat i några dagar nu, mer eller mindre dåliga. Jag var riktigt risig i lite över ett dygn, sen har jag varit galet trött men nu har det gått 48 timmar sedan jag kände mig frisk så från och med i morgon kan jag jobba som vanligt igen. Så skönt!!

Nu är det dessutom bara lite över 3 veckor kvar tills vi flyttar så jag längtar efter lite energi att börja packa, planera odling, inredning och allt.. längtar som en galning efter att få nycklarna så vi kan börja mäta väggar inför målning och tapetsering, ansöka om bygglov för uterum.. och lika mycket som jag ser fram emot att ta tag i det så ser jag fram emot att få lite av en nytändning i mitt bloggande, för nu kommer det finnas så mycket nytt att skriva om. Härlig känsla!