Att njuta de första dagarna på semestern

Att få starta semestern och åka hemifrån ett par dagar är det bästa sättet (för mig) att njuta. Jag har fruktansvärt svårt att vara hemma en hel dag och bara göra ingenting så när sambon ville titta på folkracetävlingar på TV så hängde jag med mina föräldrar ett dygn till Ramnäs.

Det gäller att hålla tungan rätt i munnen om man ska gå balansgång på gammal järnvägsräls. Balanskontroll noll :-)

 

Vi började kvällen med en promenad genom Ramnäs och hittade den renoverade gångbron över deltat i skogen och jisses vad det var häftigt. Ett riktigt utflyktsmål skulle jag vilja påstå!

 

På lördagen var det dags för Ramnäs hantverksdag och vi fick hämta våra drejade skålar vi gjorde förra året, jag och pappa. De ska ni få se i ett annat inlägg för dom blev riktigt fina!! Robert som driver krukmakeriet är en jättehärlig människa och jag rekommenderar varmt att titta vad han har att erbjuda, för det är jättefina alster. Skålen på ovanstående bild försökte jag verkligen motivera mig själv till att komma på var den skulle kunna passa in hemma hos oss för den var så himla fin, men den fick tyvärr stå kvar hos Robert. Däremot fick jag med mig en annan fin pjäs som ni också får se senare.

En kopp te och en liten kaka på caféet blev det också innan vi for vidare hemåt igen. Dags att packa om väskorna för snart går färden vidare mot nya vackra svenska pärlor, och ni får såklart följa med!