Att lära och växa genom att resa

Inlägget är i samarbete med mitt ambassadörskap med momondo

Har du någon gång rest till en plats och känt en riktig aha-upplevelse och fått en upplevelse som du bär med dig, något som verkligen förändrat ditt tankesätt eller din livsstil?

För mig har det varit efter att ha rest ett flertal gånger nu med bil runtom i Norden, både i Sverige och i Norge. Hur då tänker ni säkert nu?

Jo, när vi funderar på att resa iväg så tror jag att många av oss får tankar och visioner av främmande länder, kritvita stränder, eller storstäder med flådiga restauranger och dyra butiker. Vi tänker nog direkt att vi behöver shoppa nya kläder och skor inför resan, kanske behöver vi även köpa en ny resväska som är lite ny och fräsch.

Eller finns det något annat som är lika härligt?

Jag tycker att resa runt i Norden, stanna vid en liten grusväg och göra upp eld och grilla korv eller öppna en påse nybakade bullar och hälla upp en kopp te medan det blåser så att mössan flyger av huvudet, eller packa ryggsäcken och vandra iväg upp på ett fjäll i dimman och lyssna till träden som susar.. DET är också en semester värd att drömma om.

Om du använder min momondo-länk så kan även du hitta resor till lugnet, till det närmare äventyret som inte behöver kosta skjortan men kommer ge dig den härliga semester som du så väl behöver.

#admomondo #owtravelers @momondo