Att kastas mellan ljus och mörker

160130_hus30_saturday_DSF3967-2

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 56mm/1.2 R

Godmorgon lördag!

Gårdagen spenderades i stort sett enbart i sängen eller soffan, och både jag och älsklingen somnade tidigt vilket också gjorde att vi båda vaknade väldigt tidigt i morse :-). Jag brukar ju alltid kliva upp tidigt på helgerna, jag älskar de stunderna, men att få med älsklingen och njuta av en kopp te innan solen ens börjat fundera på att resa sig, det är inte så vanligt.

Men desto mer mysigt!

Jag passar på att ägna morgontimmarna till att läsa lite mer avtalsrätt inför måndagens viktiga prov, övar vidare i Lightroom med att skapa både ljusa bilder ( som ni såg igår ) och mörka bilder ( som denna ovan ). Jag kommer nog aldrig bli den bloggare jag vill och få alla bilder i samma färgton, för jag gillar alla olika typer av redigering.

Om orken finns hos oss alla här i huset idag så blir det en shoppingtur då karlarna i det här huset behöver uppdatera sin sommargarderob inför resan. För er som undrat så ska vi åka till Krabi och vi ska bo dels i Railay beach och dels i Ao Nang.

Jag hoppas att ni alla får en toppenlördag!

1 februari, 2016

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Katarina

  30 januari, 2016

  Hallå där!
  Å du får det att låta fantastiskt mysigt att läsa avtalsrätt..hihi…
  Jag gillar också både mörka och ljusa bilder så jag kommer aldrig heller kunna hålla en stil rakt av… det tycker inte jag man behöver heller..;)

  Jag har just beställt ett nytt objektiv och därmed lovat mig själv att det här blir året då jag ska lära mig Lightroom och dessutom ska jag börja fota i Raw…..
  fnis…får se hur det går…

  Inte ett dugg avis på Thailandsresan…..;)
  Kram fina du och ha en härlig dag!
  Katarina

 2. Svara

  Rania { Rania Maria Photography }

  30 januari, 2016

  Svar: Kul att några var nya – alltid trevligt när man kan dela med sig av det som inspirerar en själv. Åh tack snälla för de fina orden, vad glad jag blir! Kram till dig och trevlig helg :)

LEAVE A COMMENT