Att hitta guld i trädgården

Go’kväll goda vännerna som läser här! Idag klippte jag bort de sista nyponrosorna på en sektion av trädgården. Det är så jädra mycket som ska röjas bort så jag har rent psykiskt delat in trädgården i sektioner för att känna att jag liksom blir färdig med något projekt innan jag går in på nästa del.

För er som undrar varför jag skriver jag när vi är två som bor här, så är det för att när Micke jobbar borta så pass mycket i veckorna är det mest jag som pysslar om vårt hem. Han gör så mycket han hinner och kan de få dagar i veckan som han är hemma :-)

Efter att ha rensat klart i slänten så plockade jag av alla smultron jag kunde hitta och sparade till kvällsfikat. Efter en stund kom Nathalié och hämtade en cykel och monterade lite elgrejer till oss så vi njöt av smultron, gräddmjölk, te, tända ljus och serier i soffhörnet innan hon åkte hemåt igen.

Det är verkligen tröttsamt att röja en trädgård som är nästan 5000 kvadratmeter och det känns som ingen brytt sig om den på många år.. men det är en guldgruva att hitta så mycket smultron överallt. Vi har smultronplantor i precis hela trädgården. Det är verkligen en lyx!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  13 juli, 2020

  Men wow, så stor tomt! Kan tro att det både är härligt och jobbigt. Underbart med så mycket smultron!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   15 juli, 2020

   Ja, himmel… det tar verkligen aldrig slut med jobb. Jag tycker vi håller på en hel dag och så har vi bara kommit några meter.
   Men men.. det går ju sakta framåt i alla fall.. och det som blir gjort är ju gjort sen :-)
   KRAM

LEAVE A COMMENT