Att ha startat en kvinnlig bokcirkel
Inlägget innehåller reklamlänk till Adlibris

Helt ärligt vet jag inte vad jag gör för nördig min på bilden, men den får duga för det är den enda jag tog :-)

Innan sommaren bestämde vi att starta en kvinnlig bokcirkel på Basalt (min arbetsplats) och i morgon är det dags för vårt första möte och diskutera vår första bok. Det ska bli jättekul. De allra flesta av oss som träffas älskar att läsa böcker och vi gillar varandra så det är ju liksom en win-win-situation!

Den första boken vi har läst är Bokcirkeln vid världens ände av Frida Skybäck. Jag tyckte att det var ett kul sammanträffande att den första boken vi läser handlar om en bokcirkel och dessutom var den nyutgiven när vi startade. Vad jag tycker om boken kan jag inte avslöja här riktigt ännu, men recension kommer efter morgondagen.