Att fira valborg vid högarna

Om ni läste gårdagens inlägg så såg ni att jag funderade på var mina föräldrar tog vägen, men till slut så dök dom upp. Jag och mina föräldrar är lite knasiga och kan åka iväg på utflykt sent på kvällen ibland och Micke hänger med och bara skakar på huvudet :-). Vi kallar det för Hållén-sjukan, att det måste hända något lite då och då.

Liksom för två år sedan så hamnade vi på den engelska puben Churchill arms där vi åt mat och njöt länge och väl. Jag köpte en Churchill-burgare och bad om att få den extremt välstekt och de lyckades nästan, och sen saknade jag tomater, saltgurka.. det var bara sallad, dressing och en baconskiva.. men BBQ-såsen och pommes var mer än supergoda så det blev helt OK ändå.

Efter middagen tog vi en promenad till parken vid Ekonomikum i Uppsala där alla ungdomar hänger, och det var som att gå rakt in i en krigszon eller upp på en soptipp. Fy f*n så det såg ut.. inte mycket till klimattänk där inte!

Vintern rasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ner och dö.
Himlen ler i vårens ljusa kvällar, solen kysser liv i skog och sjö.
Snart är sommarn här i purpurvågor, guldbelagda, azurskiftande
ligga ängarne i dagens lågor, och i lunden dansa källorne.

När mörkret föll så åkte vi till Uppsala Gamla högar där den stora valborgselden brann och fyrverkerierna smällde fantastiskt fint!

Tack för en jättemysig kväll. Nu tar jag och mamma oss mot Härnevi och tar en förmiddagsfika innan jag sätter mig på tåget för en dejt hemma hos bästa Tina <3