Inget är som väntans tider

Inlägget innehåller reklamlänkar till Naturkompaniet och Miinto

Idag var det halvdag på jobbet, och jag kom hem ganska tidigt. Planen var att invänta mina föräldrar som skulle hämta upp mig och så skulle vi till Uppsala för valborgsfirande. Men var sjutton tog dom vägen??

Micke är kvar i Norge och kommer hem först i morgon kväll, sen är han ledig resten av veckan så då ska det fixas kök och hämtas husvagn. Men ikväll är jag solo och hänger med mamsen och papsen.

Nåväl.. jag hann ta ett långt bad, rensa alla badrumsskåpen och slänga FYRA påsar med gamla hudvårdsprodukter, förpackningar och allt möjligt skräp. Jag hann sortera tvätt, läsa en bok, titta på en film.. sen trodde jag nästan hoppet var ute och messade med Micke och sa att det blir nog ingen tripp ikväll.. så jag drog på mig favvotröjan från Fjällräven, bästaste kängorna från ECCO och tog en promenad och då ringde pappa och sa att dom skulle komma om en stund.. så nu sitter jag här på altanen med en kopp te och läser tills de dyker upp. Vilket jag hoppas blir jädrans snart för jag håller på att hungra ihjäl (nej, jag ljuger för jag känner nästan aldrig hunger efter min gastric bypass, men det kan ju låta lite dramatiskt i alla fall *S*).

Så.. mot Uppsala, middag på restaurang och brasa vid Uppsala Gamla högar. Ciao vänner.