Att falla för nya intresseområden

Godmorgon fredag!

Just för tillfället så är kalendern alldeles blank inför helgen, men jag vet att när jag summerar helgen på måndag morgon så har den varit fullspäckad med allehanda grejer :-). Och när jag tänker till så är det nog mest blankt på papperet för det finns saker som händer, eller ska i alla fall hända!

Igår var jag och Larry, en av mina närmaste kollegor, på två olika möten i Strängnäs, och mellan mötena så hann vi iväg till Leilas general store där hon har utförsäljning på en hel del rekvisita ifrån både TV-inspelningar men också från butiker som hon tvingats lägga ner.

Vi köpte varsin sliten zinkhink och som tur var så såg jag dem först så jag fick den som var mest gammal och sliten :-). Efter jobbet åkte sen till min vän Anni på Härnevi plantskola och köpte en ros som får hänga här i hinken till hösten då den ska planteras ner i trädgården och hinken får lite ljungplantering i sig istället.

Det är lite annorlunda nu när vi flyttat ut på landet. Jag har skiftat fokus lite på mina intressen och kan numera till och med tycka att det är charmigt att inte trappstegen är exakt raka, att en sliten zinkhink på trappen är vackrare än en snordyr sprillans ny kruka och att plantera och odla och bli smutsig under naglarna får mig att må så bra. Jag är på väg mot ett nytt lugn i kroppen.

Men nu är det fredag och dom där icke-nedskrivna planerna inkluderar umgänge med våra nära vänner, förberedelser för att bygga carport inför vintern, planera för mer belysning i trädgården och så hoppas jag att få ordning på elkablarna i badrummet så vi kan få upp vårt nya badrumsskåp. Så jodå.. det fanns lite planer ändå :-). Och så har jag faktiskt två fotouppdrag också!

Trevlig helg alla goa läsare ❤️