Att få rå om sina barn för en dag

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M

Lördagen började med att Micke och jag tog en 5 km i spåret, himmel vad det var svettigt redan på morgonen :-). När vi redan var tokvarma så passade vi på att slå sönder lite möbler som vi slängt ut på altanen, och åkte iväg med hela schabraket till återbruket. Så skönt, äntligen kunde vi sitta på altanen igen!!

Idag var en alldeles speciell och annorlunda lördag minsann. Båda våra barns respektive var iväg på andra evenemang så vi skulle få rå om dem hela dagen. Det händer ju inte så ofta när dom flyttat hemifrån och skapat egna små familjer!

Vi åkte till hamnen i Västerås och åt lunch på Kajens café, som jag skrev om häromdagen också. Micke är ju både gluten- och laktosintolerant och att hitta god mat tycker han är supersvårt.. så jag tog en chansning eftersom jag älskade pizzan där och det fanns glutenfria också. Höll tummarna stenhårt, och det var total succé. Micke älskade också pizzan där och den glutenfria varianten var supergod sa han. Pust, vad härligt!! Det här lär bli en sommarfavorit för oss :-).

Att våga lite grann

På grund av värmen så körde jag en vanlig tisha, vilket inte hör till vanligheterna då jag avskyr mina armar som jag inte lyckats träna upp efter min stora viktnedgång :(. Men dom här basic-tishorna från H&M är så jädrans tunna och sköna så ut ur komfortzonen bara!

Jag åt tonfisksallad med oststänger och Denise och Thomas åt också varsin pizza. Lilla William fick hänga i skuggan i mormors knä så mamma fick äta i lugn och ro. Idag (söndag) blir han minsann hela 3 månader. Kan nån stoppa tiden, snälla!!!

Mina 4 älsklingar

Vi tog en promenad längs kajen och tittade på husen och segelbåtarna. Om jag skulle flytta till lägenhet så skulle jag absolut kunna tänka mig att bo där ute på udden med den utsikten varje dag :-).

När vi kom hem från Västerås så landade vi på altanen med sällskapsspel och då hade Adam kommit hem också så han tog över min plats vid spelet så fixade jag lite korv med bröd och gosade med William. När klockan slog sent började det regna och myggorna vaknade ur sin slummer så då packade vi ihop, alla barnen åkte hem till sig och vi slocknade gott. 

Tack för en helt underbart mysig dag, våra älskade barn och barnbarn!

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  9 juni, 2019

  Men åhhhh så mysigt! Känner igen känslan. Vi kom tillbaka till Stockholm i kväll och i morgon efter jobbet ska jag bege mig direkt hem till barnbarnen för att krama och pussa på dem <3 Kram //Tina

  • Svara

   Ulrica

   10 juni, 2019

   Jag förstår dig helt. Hoppas den här jobbdagen går snabbt så du kommer till dem så fort som möjligt :). Kram Ulrica

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  28 juni, 2019

  Bra jobbat med de 5 km!

  Så mysigt att umgås med barnen och göra mysiga saker! Och nu även ett litet barnbarn för er del!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   28 juni, 2019

   Ja, det är så himla mysigt :). Kram Kram

LEAVE A COMMENT