Att börja en lördag i äkta höststil
Inlägget innehåller reklamlänk till Cervera

Valet stod mellan att åka till Säfsen i helgen och fixa med husvagnen, eller att stanna hemma och fortsätta måla och fixa i trädgården, och av flera anledningar så blev det så att jag stannade kvar hemma. Vi började helgen med att bogsera hem Thomas bil som nu tagit plats bland alla andra trasiga bilar i trädgården, sen fortsatte vi hemma hos Denise, Adam och William med hela familjen, tacofredag och soffmys. En liten William var hängig så när det önskades gos med mormor så ja.. inte säger jag nej till det med den där lilla underbaringen!!

Idag blåser det ute och det är genomgrått på himlen men regnet får fasiken hålla sig kvar bland molnen så jag kan fortsätta måla. Thomas och Nathalie har sovit kvar här i natt och ska dels vara flytthjälp åt Mickes lillebror som ska flytta (återigen “klarar sig” Micke ifrån att vara flytthjälp pga att han sitter kvar i Norge *fniss*) och dels försöka hitta något fel på bilen. Så det är hemmafix på hög nivå idag.

Och för att starta en sån här höstlik lördag så eldade jag i kaminen för första gången efter sommaren. Det är 100% mysigt med knastret, värmen och lågorna som kommer av att elda, och nu börjar liksom höst och vinterträningen.. kapa ved, stapla ved, klyva ved, bära in ved, göra rent kaminen, dammsuga golvet, tömma aska, slänga aska, torka rent glaset på kaminen.. allt på repeat :-).. så när det väl eldas och knastras.. då jäklar ska det njutas av ordentligt!

Men nu.. på med varma kläder och greppa målarpenseln.. så ciao raringar.

PS! Vet ni.. igår fick jag även hem en Tradera-vinst.. jag lyckades än en gång kapa en sån här tallrik till samlingen (den jag köpte är dock fullstor mattallrik).. det går inte fort att samla dem, för jag vill helst ha dem i toppskick, men det får ta den tid det tar. Den här låg kvar i kartong och såg spritt ny ut *woop woop*