Åsa Lindströms enastående koppar

Innan vi går mot hösten helt och hållet så måste jag visa ett besök som vi gjorde på Gotland i somras.

Vi var och hälsade på hos Åsa Lindström och hennes fantastiskt fina koppar!!

Miljön var jättehärlig, sådär riktigt rustik, lantlig, gotländsk och ja.. bara myspysig!!

Nu har Åsas sommarbutik stängt för säsongen men det går såklart att köpa hennes koppar ändå :-). Jag hade dessvärre inte ekonomi för att köpa några koppar i somras, men jag skulle hemskt gärna vilja ha två koppar som går i grönt och guld.. julklapp kanske?!

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Tina ME

    2 oktober, 2020

    Jag älskar verkligen hennes muggar och vi har ju ett gäng olika. Vintertid finns de att köpa i hennes butik på Tjärhovsgatan på Söder här i Stockholm så jag håller tummarna för att tomten är snäll mot dig i år :-). Kram //Tina

LEAVE A COMMENT