Årets första fynd till Nyborg

Bilden lånad från hillerstorp.se

Godmorgon söndag!

Himmel vad den här julledigheten har swischat förbi i warpspeed. Nu är det bara en dag kvar innan verkligheten kommer ifatt, det gäller att göra det bästa av den här söndagen och måndagen :-)

I flera år har jag haft en bevakning på Blocket.se på en matgrupp som jag har velat ha på vår altan, gruppen Bullerö från Hillerstorp. Vi har två däckstolar som går i samma stil så det vore kul att matcha. Men.. varje gång det kommit ut en sån grupp så har de antingen sålts för nästan nypris eller så har de funnits att hämta långt ner i Skåne.

Tack säger vår plånbok

Häromdagen plingade det till i bevakningslådan och en familj utanför Stockholm sålde en grupp med 8 stolar, bord och iläggsskiva till bordet för endast 2000 kr. Nypris för denna grupp hos Hillerstorp ligger på 20000 kr och på andra sajter har jag sett för runt 17-18000 kr så katjing säger jag :-)). Jag kastade mig på telefonen och skickade ett SMS om att vi ville köpa gruppen om den såg bra ut. Sagt och gjort.. nu står möblerna i mina föräldrars uthus i väntan på att få flytta in på altanen i Nyborg (ja, vår lilla gård i skogen heter tydligen Nyborg enligt gammalt).

Jag älskar verkligen att shoppa begagnat :-)

4 januari, 2020
5 januari, 2020

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  7 januari, 2020

  Men vad roligt! Vilket superpris. Förstår att du är glad som väntat så länge!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   9 januari, 2020

   Tack snälla :). Ja, det var verkligen ett kap!! KRAM

LEAVE A COMMENT