Äntligen mot skog och mark

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot och Naturkompaniet

Hej lördag och alla fina läsare!

Strax sätter vi oss i bilen för att hämta hem husvagnen från vår säsongsplats i Säfsen. Det har varit en jättehärlig vintersäsong med mycket skidåkning, kortspel, grillning, fint umgänge och massor med energipåfyllning. Inför nästa säsong håller vi tummarna för att ha ännu fler vänner där.

Jag längtar så jag spricker, för nu behöver jag skog och natur, så känslan att få dra på sig skönaste vandringsbyxorna från Haglöfs, favvotröjan från Fjällräven, kängor och sätta upp håret i en tofs.. det är som balsam för själen. Jag älskar både min ursnygga klänning från Gina Tricot, och fina saker, men det är något speciellt att få skita ner sig i skogen :-)

Om allt går som det ska med att koppla loss husvagn från vår förstuga och så, då blir det grillning vid tjärnarna, så håll tummarna för oss!!

Ha en underbar lördag, ni som kikar in här. Ni är ovärderliga!