Äntligen lite frisk luft

Vid husväggen var det riktigt lä och varmt vid lunchen idag så jag drog på mig jacka, mössa och satte mig ute med min mat, lyssnade på fåglarna, pratade med hästarna i hagen och tittade ut över vår lilla dunge och den lilla grinden som leder ut i hästhagen och upp i skogen.

Efter maten så hittade jag ett träd mitt i solen som lutade mig emot och nästan somnade. Så himla himla skönt!! Nu är det bara de allra sista sviterna av influensan och lunginflammationen kvar, sen kan jag börja jobba och komma igång med dans och sång igen. Och packa upp kartongerna som skriker på mig och komma igång med våra pallkragar. Men.. inte allt på en gång :-)

Nu är det dags att jobba vidare. Ciao alla godingar, ni läsare betyder massor för mig!!

4 maj, 2020

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  8 maj, 2020

  Vilka underbara bilder. Känner verkligen känslan! Skulle gärna gå ut genom den grinden med dig nån gång!

  Skönt att du börjar bli piggare!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   8 maj, 2020

   Tusen tack <3. Jag ser fram emot flera promenader ut genom grinden tillsammans med dig :).
   KRAM

 2. Svara

  Annie - Stora Små Äventyr

  8 maj, 2020

  Så härligt! :D
  Komma ut och andas lite är verkligen skönt!

  • Svara

   Ulrica

   11 maj, 2020

   Ja, det är det verkligen :-). Jag tittar alltid på dina filmer från dina fototurer och det ser så härligt ut!

LEAVE A COMMENT