Ajajaj, mina armar!!

160816_hus30_marksten_mursten_9050

 

160816_hus30_marksten_mursten_9051

Godmorgon tisdag!
Vojne vojne, igår blev det en tung dag :-). Vi hittade ett parti marksten och mursten på Blocket för någon vecka sedan, och det var exakt vad vi väntat på så vi slog till direkt. Hela partiet på nära 7 ton fick vi till ett MYCKET bra pris!

Igår kväll var det så dags att hämta allt, en bit utanför Västerås. Min pappa hade en lånad lastbil med handtruck och SJ-pallar, men stenarna var tunga så pallar och truck orkade bara lite åt gången så det mesta har vi lastat för hand upp på lastbilens flak.

Vi kom sakta men säkert hem runt 22-tiden igår kväll, då hade mamma och jag stannat till och köpt med pizza hem för vi alla var totalt vrålhungriga så vi började med att äta innan vi i nattmörkret lastade av hela partiet på tomten. Strax före ett i natt somnade jag och i morse ville inte ens kroppen vakna. Det var väldigt nära att jag ramlade ur sängen när jag försökte släpa mig upp.. och då tycker jag sååå mycket mer synd om älsklingen som klev upp ett par timmar innan mig och pappa som också börjar jobba tidigt.

Jag vet inte riktigt hur vi ska tacka mamma och pappa som hjälpte oss med det här igår, men något kul får vi allt hitta på :). I helgen kommer vännerna Marika och Anders igen och hjälper oss lägga all sten. Det är bra med vänner som har vanan, kunskapen och verktygen för att göra det här!!

Vilket träningspass, jag känner redan hur träningsvärken börjar komma i underarmarna :-).

Förresten, igår var jag på ett möte som jag ska berätta mer om snart. Mycket spännande!!