Adventsglubbel när vi får fira

Idag har vi haft en riktigt jättelugn och skön dag. Vi började med att göra absolut ingenting ända fram till efter lunch, vilket är något jag kände att jag verkligen behövde. I två-snåret åt vi en supersmarrig lasagne hemma hos mina föräldrar tillsammans med hela stora familjen.

När klockan blev mycket så gjorde vi oss en glubbel-drink.. så enkelt som att vi tog årets glögg och blandade med bubbel och slängde ner en skiva apelsin. Supersmarrigt men jag som inte dricker alkohol så ofta blev allt lite whimsig :-)

Vi hade faktiskt något kul att fira också.. som ni vet så jobbar ju Micke i Norge, och planen när vi köpte hus på landet var att han skulle jobba på en oljeplattform och vara hemma i längre perioder men så slog pandemin till och de planerna sköts åt sidan och jag har känt att huset tagit all min energi. När det började springa möss i huset så utvecklade jag en sjuk fobi som satte mig helt ur spel, och helt ärligt så är det riktigt kusligt att bo helt ensam i en skogsbacke där det är galet mörkt den här årstiden.. så jag har helt ärligt inte mått så himla bra det senaste året.

Men nu.. i torsdags när Micke kom hem så överraskade han mig totalt med ett besked att han tar en paus från Norge och tar ett jobb i Sverige tills vidare. Det kändes helt overkligt och bara känslan att vi kommer att kunna ta en promenad tillsammans efter jobbet på en måndag, åka och hälsa på vänner på en onsdag och få en söndagkväll tillsammans.. det är typ 12 år sedan det hände.

Så.. att fira med lite glubbel är det minsta vi kan göra.. jag är MEGASUPERLYCKLIG att få hem honom för ett tag framöver. Vad som händer i framtiden vet ju ingen, men nu är planen att jobba hemma i Sverige och det räcker mer än väl för mig.