Dagens nationaldagsfirande

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_sveriges_nationaldag_firande_nationaldagsfirande-7928

Den vackra svenska flaggan vajar fint i dagens nationaldagsfirande

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_sveriges_nationaldag_firande_nationaldagsfirande-7903

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_sveriges_nationaldag_firande_nationaldagsfirande-7907

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_sveriges_nationaldag_firande_nationaldagsfirande-7910

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_sveriges_nationaldag_firande_nationaldagsfirande-7924

160604_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_sveriges_nationaldag_firande_nationaldagsfirande-7921

Vårt nationaldagsfirande blev en heldag med Mickes bror Stefan, svägerskan Anna och pojkarna Linus och Gustav. Dagen började med att vi tittade på Gustavs fotbollsmatch utan att ha några planer alls för resten av dagen.

Vi bestämde att vi skulle åka till hamncaféet och äta lunch och en smaskig kycklingsallad fick jag. MUMS! När svägerskan frågade om hon skulle ta bild på mig och Micke till bloggen så kunde såklart inte Micke uppföra sig :-)).. men jag fångade även Stefan och Anna på bild!

Efter lunchen åkte vi till Skolparken där det var lite festligheter och uppträdanden på scenen. Vi kom dock lite sent för efter några kortare uppträdanden så var dagens program slut så då shoppade vi lite färska jordgubbar och följde med hem till de andra. Där mumsade vi gott och satt i solen som gassade helt galet, så jag höll på att koka hel och tack och lov har vi känt den familjen så många år så jag strippade och lade mig i en solstol i bara underkläder medan Micke somnade som en stock i deras hängmatta :-)

Efter fika, slumrande och en massa prat så spontanbokade vi en semestertripp tillsammans i sommar. En vecka ska vi umgås i år igen, med husbil och husvagn, vilket är så himla mysigt. Strandliv, bad, shopping, fotograferande och en massa trevligheter på en svensk ö som jag aldrig besökt tidigare. NAJS!!!

Klockan hade nu närmat sig middag så Stefan swishade fram lite grillat till oss allihopa och nu har vi precis landat i soffan efter en lång skön dusch. Nu är det Game of Thrones som gäller innan vi kommer att landa tungt på kudden.

Hur har ert nationaldagsfirande varit?

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  6 juni, 2016

  Oj, vilket härligt impulsfirande av nationaldagen! Skönt med sånt umgänge som är så avslappnat.

  Kram Lena

 2. Svara

  home2tiny

  7 juni, 2016

  Vilka härliga, somriga bilder och du ser så himla pigg och fräsch ut. Ett riktigt mysnationalfirande. Själva firade vi inte mycket, utan det var mest att röja…. Vill bara tala om hur glad jag blir och hur mycket dina ord betyder, är ju ett stort fan av dina bilder och jag blir sådär extra pepp när du ger cred…. Ha nu en fortsatt skön vecka. Stor varm kram Tina

LEAVE A COMMENT