31 år av kärlek tillsammans

Hur kan det redan ha gått 31 år?

7 november 1987 blev jag upphämtad av Micke och hans kompis, i en bajsbrun Volvo med en fantastiskt “vacker” motivlackering på bakluckan. Om jag inte minns fel så var det en plansch ur tidningen OKEJ på en sjöjungfru (?) som var fastklistrad med båtlack. Inuti bilen fanns den mest påkostade bilstereon jag någonsin sett. På den tiden var det viktigare att stereon var cool än att bilen såg bra ut.

Vi åkte ut på landet till en bygdegårdsfest och ända sen den kvällen så har vi suttit ihop, mer eller mindre :-).

Det har hänt en hel del under dessa 31 år. Vi har flyttat några gånger, från liten lägenhet till litet torp på landet, till parhus och senast till vårt lilla radhus som renoveras för fullt. Vi har fått två fantastiska barn och ska snart bli mormor och morfar. Vi har gått ifrån att inte ha något gemensamt alls i princip, till att när barnen var inne i sina sporter så levde vi och andades idrottshallar, cuper, ridhus, hoppbanor och åt middagarna i bilen mellan träningarna och nu har vi gemensamt hittat friluftsliv, camping och skidåkning som vi båda gillar massor.

Idag firar vi på varsitt håll eftersom Micke jobbar i Norge i veckorna, men vi behöver egentligen inte en specifik dag för att fira kärleken, den finns där varje dag året runt.

Love you, babe!!