31 år av kärlek tillsammans

Hur kan det redan ha gått 31 år?

7 november 1987 blev jag upphämtad av Micke och hans kompis, i en bajsbrun Volvo med en fantastiskt “vacker” motivlackering på bakluckan. Om jag inte minns fel så var det en plansch ur tidningen OKEJ på en sjöjungfru (?) som var fastklistrad med båtlack. Inuti bilen fanns den mest påkostade bilstereon jag någonsin sett. På den tiden var det viktigare att stereon var cool än att bilen såg bra ut.

Vi åkte ut på landet till en bygdegårdsfest och ända sen den kvällen så har vi suttit ihop, mer eller mindre :-).

Det har hänt en hel del under dessa 31 år. Vi har flyttat några gånger, från liten lägenhet till litet torp på landet, till parhus och senast till vårt lilla radhus som renoveras för fullt. Vi har fått två fantastiska barn och ska snart bli mormor och morfar. Vi har gått ifrån att inte ha något gemensamt alls i princip, till att när barnen var inne i sina sporter så levde vi och andades idrottshallar, cuper, ridhus, hoppbanor och åt middagarna i bilen mellan träningarna och nu har vi gemensamt hittat friluftsliv, camping och skidåkning som vi båda gillar massor.

Idag firar vi på varsitt håll eftersom Micke jobbar i Norge i veckorna, men vi behöver egentligen inte en specifik dag för att fira kärleken, den finns där varje dag året runt.

Love you, babe!!

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Joanna-livet med psykisk ohälsa

  7 november, 2018

  Grattis på er dag

 2. Svara

  Rania {Northbound Journeys}

  7 november, 2018

  Wow så häftigt att ha varit tillsammans med någon så länge, stort grattis till er – heja kärleken! :D Så himla fint att få höra lite av er historia tillsammans.

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  10 november, 2018

  Stort grattis till er här också! Heja kärleken. Bra kämpat!

  Kram Lena

 4. Svara

  Ekenäsliv

  10 november, 2018

  Länge leve kärleken <3

 5. Svara

  Katta - Bucketlife

  14 november, 2018

  Wow, ibland blir det liksom bara rätt på en gång! Gud vad fint och så kul att se att man kan vara kär och ha en massa gemensamt efter många år och barn och vardag. Underbart!

  Hoppas hitta min bättre hälft nån gång – en sån där snäll, rolig och busig äventyrskompis!

 6. Svara

  Catta

  14 november, 2018

  Men ååååh!! Fantastiskt härlig läsning, riktigt ryser, så fint så fint. Önskar er ytterligare 31 fantastiska år tillsammans, och mer därtill! Bilgrejen alltså, hahaha så underbart ♥︎
  27/11 har jag och min man varit tillsammans i 14 år, ff himla kär i honom, och han i mig hoppas jag ;) Även om jag undrar hur fan han står ut ibland haha ;)

  Kram & natti på dig fina.

LEAVE A COMMENT