3, 2, 1… SEMESTER

160708_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xt1_xpro2_semester_michaelkors_baddrakt_ilsejacobsen_tigerofsweden-8284

Nu är det äntligen semester!!

Jag har absolut inget emot att jobba och jag vet att det finns personer som inte har ett jobb att gå till och jag önskar såklart inte att någon ska störa sig på att jag skriver som jag gör, men jag vill inte skämmas för att säga att det ska bli ruskigt skönt att få vara ledig ett par veckor och bara njuta av den svenska sommaren.

Jag skickar en tanke till båda mina barn som båda har bytt arbetsplats nyligen och inte får någon semester denna sommar. Men nästa sommar, då får ni båda riktig semester igen :-).

Jag hoppas såklart på att sakerna på bilden ska få bli flitigt använda, men den svenska sommaren är ju inte riktigt alltid på vår sida, men när solen och värmen är redo, då är jag också redo!!

Första semesterkvällen spenderas med goda vänner med pizzadinner och Powermeet i Västerås. Då jag är så oändligt ointresserad av gamla bilar och cruising så tänker jag passa på att åka till IKEA och strosa runt i shoppingcentrum några timmar för att sedan åka och vara snäll flickvän och titta på bilar en stund :-). Vad jag ska titta på när jag åker till IKEA, det ska ni få vara med oss på efter semestern, för vi ska göra något STORT här hemma. Ut med 1976 och in med 2016 *woop woop*.

Men nu.. slumra en liten stund och bara… NJUTA av fredageftermiddagen!

8 juli, 2016

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lovisa

  8 juli, 2016

  Härligt med semester! Hoppas att den blir riktigt bra :)

 2. Svara

  Rania {Rowan Tree}

  8 juli, 2016

  Svar: Haha määäh… kommer nog aldrig kunna sluta blogga hihi. Ja men visst är den? Det finns otroligt mycket fina platser och vi har upptäckt mycket inte alls långt från där vi bor, både till fots och på cykel och nu med bilen – vi far in på alla möjliga små vägar och utforskar, det är jättekul! Att vandra ut med kameran låter jättebra tycker jag, hoppas du får många mysiga turer och fin semester! Glöm inte att man kan göra det året om dock, och inte bara under semestern :) Vissa platser behöver man se i alla typer av väder och årstider. Kram!

 3. Svara

  Ekenäsliv

  8 juli, 2016

  Nä vet du, man kan inte tänka så. Jag trivs med på mitt jobb, men jobbade så in i bombens intill sista minuten, så nu är jag så värd den här semestern :)
  Å likaså är du!
  Ha de gott nu!
  Kram Anna

 4. Svara

  Ekenäsliv

  8 juli, 2016

  PS: så snygg din sida är!!!!!!

 5. Svara

  Lena - gott för själen

  9 juli, 2016

  Så härlig bild med så mycket sommarkänsla!

  Toksnygg header förresten!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   9 juli, 2016

   Tack för komplimangerna :).
   KRAM vännen

LEAVE A COMMENT