Kräftskiva

I lördags bjöd vi in till kräftskiva hemma hos oss. Vi bjöd många av våra goda vänner. Tyvärr så var en av mina närmaste väninnor upptagen på annan kräftis den kvällen, annars hade jag velat ha henne och hennes familj också på plats.

Vi bad gästerna att ta med kräftor och dryck, så stod vi för resten.. men mina härliga tjejkompisar tog med både ovanstående smarriga potatispaj, västerbottenpaj med kantareller och tacopaj. Sen fanns det allehanda smarrigheter på bordet, så vi alla var mer än proppmätta efter den kvällen :)

Vid såna här tillställningar kan jag känna lite lite att jag önskar att jag kunde äta lite mer än vad jag kan efter min Gastric Bypass.. men när jag tänker till så ångrar jag dom tankarna, för den här operationen har gett mig ett helt nytt liv. Och.. jag fick äta goda pajer om än i liten mängd.

Vår dukning var enkel men stilren. Glas och porslin från IKEA. Jag hade velat plocka in naturen på bordet i form av rönnbärskvistar och blad, men när det hade hällregnat flera dagar i sträck så var inget direkt lockande att plocka in, än mindre ge sig ut och plocka det :(.