Jobba, skratta, jobba, skratta

Inlägget innehåller reklamlänkar till Peak Performance

Här i vår del av Sverige finns det absolut inte en gnutta snö, det är 8-10 grader varmt på dagarna och jag känner att vinterjacka och stövletter snart nog byts ut mot en tunnare jacka och sneakers.. så jädra trist!!

Då är det så himla najs att veta att om bara nån vecka eller så, då drar jag till fjälls igen med de goa bloggbrudarna Helena, Tina, Helena och Katarina. Det är dags för ny workation och jag är spänd på att se vilken agenda Helena skapat för oss. Vad i vår bloggvärld ska vi greppa tag i den här gången?! Förra gången var vi på Gotland hemma hos Tina, och nu ska vi få hälsa på i Helenas superläckra stuga (?) i Lofsdalen.

Mixen att åka på workation, bo i stuga, åka skidor och hänga med kompisar.. passar mig superbra!!

För er som undrar vad en workation är så är det en blandning mellan work och vacation. I princip en mindre variant av konferens.. men workation låter så mycket coolare, eller hur :-)

Jag som spenderar en hel del tid i husvagnen och skidbacken har verkligen testat många olika varianter av vandringskläder, skidkläder, friluftskläder.. och vissa nitar har jag gått på, men en sak jag verkligen vill rekommendera när det gäller skidkläder är att se till att jackan har liftkortsficka på armen samt minst en rymlig bröstficka för att ha mobil och bankkort i. I fickorna på magen vill man absolut inte ha något som tar plats, det blir drygt både i backen när du åker samt när du ska sätta dig i liften osv. Det andra är att skidbyxorna allra helst har dragkedja i benslutet så det är enkelt att trä över slalompjäxorna!

Lite snygg vill man ju också förstås få känna sig när man susar iväg i full fart i backen, eller hur :-)