vi kom till paradiset

Klockan är 08.53, jag vaknar och sträcker på mig i sängen.. inser att Helena redan klivit upp och jag hasar mig ner från den höga mysiga sängen och öppnar dörren ut till storstugan, möts av en glittrande glad Helena och den magiska utsikten över Höglandet och Lofssjön. Jag känner en märklig känsla i kroppen. Lofsdalen är ju som ett andra hem för mig efter alla år som vi hade stuga här. Jag har vaknat i paradiset, men vi backar tillbaka till gårdagen för en stund.

Vi tog det jättelugnt upp och kom fram efter midnatt, packade in oss och Helena hälsade oss välkomna med smaskigt bubbel.

Katarina måste, precis som oss andra, fotografera allt. Vi sitter länge i mörkret, njuter av tända ljus och dricker bubbel, skrattar hejdlöst och bara har det bra. Den höga ljusstaken på bordet hade vi tjejer med som en stugpresent. Visst passade den bra in där på bordet :). By the way… den här bilden blev jag så himla nöjd med. Jag gillar att man kan se oss sittandes där.

Helena och Tina bara njuter av stämningen.

Sista flaskan bubbel öppnas mot morgonkvisten och när sista klunken är uppdrucken så är klockan snart den tid jag normalt brukar vakna på morgonen och vi kryper ner i säng. Nu har vi vaknat och jag har sovit så gott, tydligen tyst som en mus också så det är ju bra *fniss*.

Ni kommer att få se massor med bilder från helgen, men just nu står jag framför de stora panoramafönsterna och bara fulstirrar ut över det bästaste Lofsdalen. Vi har en magisk helg framför oss, med både jobb och roligheter. Men nu.. sen frukost och sen lite skidåkning innan jobb.

Pussåkram
Ulrica