Vårt mysiga påskfirande

I början av påskhelgen hjälpte jag pappa att hämta vedkubbar efter ett par fällda granar och på ett ställe hade en stor gren från ett videträd rasat omkull så jag kunde plocka en megastor bukett av videkissar och sätta i min favoritkruka i matsalen. Dom är väl för gosiga att klappa på :-).

Micke var kvar i Stavanger över påsk och Denise och Adam firade påskafton med Adams sida av släkten, så jag, mina föräldrar och sen Thomas och Nathalié klämde in oss i bilen och så åkte vi till Norberg och åt påskbuffé på Engelbrekt värdshus i stället för att laga mat hemma. Vi hade supertur med vädret och efter att ha ätit färdigt åkte vi runt i Norbergstrakten och tittade på lite olika sevärdheter innan vi trötta och nöjda åkte hemåt.

Det var riktigt mysigt!

På påskdagen tog jag tag i husbilen, den skulle iväg till rekond så jag passade på att starta igång den, se att allt fungerar som det ska och passade då på att ta en ny profilbild – en äkta husbilsselfie :-). Dom grå hårstråna får ni ha överseende med *fniss*.

Om någon noterar ljuslyktorna på bordet så fick dom följa med hem från en mysig tur till Skultuna messingsfabrik dit vi åkte när de hade vårmarknad. Det blev jättefint, men kanske att mässingsfärgen blev lite väl blank.. vi får se om de får vara kvar :-). Jag är i full färd med att försöka hitta någon som kan hjälpa mig att göra ett nytt bord till husbilen, ett som sitter fast i väggen i stället för att bara ha ett pelarbord… så då kanske det blir lite nytt piff på bordet, vem vet..