Vårt julaftonsfirande 2021
Inlägget innehåller reklamlänk till Ellos

God fortsättning på julhelgen ❤️. Just nu är klockan nästan halv tio, solen lyser så magiskt på träden utanför fönstret, elden sprakar och jag kollar Youtube samtidigt som jag bloggar.. Micke sover som en stock där uppe, så också Thomas och Nathalié som sov kvar här igår. Idag blir det en ren slappardag med hela familjen, med god mat, sällskapsspel och kanske en promenad i kylan. Men först tänkte jag att ni skulle få hänga med på vårt julfirande.

Vi började dagen med att äta en riktigt god frukost och önska nära och kära på sociala medier en riktigt god jul. Min underbara klänning är ett samarbete mellan Ellos och Johanna Toftby och den kändes riktigt elegant och väldigt gedigen. Gillas massor!!

På morgonen kom prins William, Adam och Denise för att äta julfrukost hos oss. Thomas och Nathalié var hos hennes familj så de skulle komma senare.

Efter frukosten så fick William öppna sina julklappar från oss och först ut var en bok om dinosaurier, något han fascineras stort av. Självklart skulle mamma och pappa vara med och läsa boken 🌟

Sen fick William öppna allt Duplo som jag hade köpt på annons. Så himla suveränt att köpa en gigantisk samling för nästan ingenting. Allt detta får han ha kvar hemma hos oss så han har något att roa sig med när de är hos oss och hälsar på. Glädjen i hans ögon gör att man bara smälter.

Efter frukosten så åkte vi alla över till mina föräldrar där vi hade hört ryktas om att tomten var på väg på besök. William stod länge och tittade ut genom fönstret och blev alldeles förtjust när tomten dök upp bakom uthusen. När han knackade på dörren var det däremot inte alls lika roligt och William kröp upp längst upp i soffhörnet och gömde sig tätt bakom pappas arm. När tomten skulle gå vidare till andra barn så böjde sig William fram och vinkade, men det var allt :-)

Det är inte lätt att vara liten gosse.. och han som väntat så på tomten och sen vågade han inte ändå. Gosegubben!

Vid lunchtid skulle Denise, Adam och William åka vidare och fira jul med Adams familj så vi tog några extremt snabba porträtt på William. Det var ändå 11 minusgrader ute så det fick gå snabbt. Jag som helt ärligt känner att jag totalt tappat touchen som fotograf och även om jag vet exakt hur jag vill ha en bild så blir det bara skräp och så tappar jag tron på mig själv, känner ändå att dessa bilder blev riktigt mysiga och känslan blev julig och motivet gjorde såklart att det blev jättebra 🥰

När de hade åkt så började vi duka fram och förbereda för kvällens julmiddag. Vi ville ha allt klart innan vi passade på att få en vilopaus och titta på Kalle Anka på TV. För andra året i rad så dukade vi med den fina tomteservisen från Fyrklövern, som mamma och jag köpte förra året.

Se där.. jag lyckades få en snapshot av mannen.. han som absolut inte tycker om att vara med på bild, men vet hur mycket foto och blogg betyder för mig så han har slutat protestera 😀 och nu när han snart börjar jobba i Sverige igen så kanske det kan vara en boost för min passion som jag behöver.. att VI gör mer saker gemensamt så jag får mer meningsfulla saker att fota och skriva om.

Det kanske låter ytligt och klyschigt, inte vet jag, men så känner jag.. att han kan vara den push som jag saknat. Jag ser i alla fall väldigt mycket fram emot det.

Mot kvällen så gjorde pappa och jag i ordning apelsinris som vi kallar det… det är ris a la malta med fileade apelsinbitar i. Så jädrans gott på riktigt :-). Självklart så ställde vi ut en skål till tomten också ifall han var hungrig på väg mellan alla familjer han skulle besöka. Visst är väl tomtesleven härlig?!

Vi avslutade kvällen med sällskapsspel innan vi tackade för oss och smög hemåt i kylan. Tack till hela familjen för en skön, lugn och jättemysig julafton. Vi ses igen idag ❤️🎄🌟