Vad ska du göra i helgen?

Hallåååå fredag!

Vad händer hos dig i helgen? Ja, som ni läst tidigare i veckan så är jag helt solo hela helgen, och har ingenting specifikt bokat. Men nåt ska jag väl göra såklart. Jag ska ta hand om mig själv och därför har jag inte hoppat på något av saker som är inbokade, utan jag vill hålla helgen helt tom.

Jag ska njuta av solen, fågelkvitter, massor med te, min tjocka bok och plåta en massa fina saker. Kanske häller jag upp ett glas bubbel på altanen, vem vet :-).

Något jag också ska göra är att börja se över min packning inför nästa veckas tur utomlands. Jag ska verkligen försöka imponera på Micke och packa lätt så det är en solklar utmaning!

Men nu kör vi fredag, dags att jobba så det blir helg någon gång! Ha en toppenhelg, alla fina som läser här.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  18 maj, 2019

  Låter mysigt att få lite ensamtid över helgen och pyssla om sig! Det behövs ibland. Själva ska vi vara flyttkarl’ar idag.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   4 juni, 2019

   KRAM och tack för dina alltid så fina små rader!

 2. Svara

  Annie - Fotograf i Stockholm

  18 maj, 2019

  Låter superhärligt att ha en lugn helg! Själv var jag på uppstarten av min fotoutställning på skärgårdsön Grinda idag, men imorgon ska jag bara ta det lugnt (tror jag) och göra det som faller mig in.

  • Svara

   Ulrica

   4 juni, 2019

   Åh vad spännande med fotoutställning, och på vackra Grinda dessutom. Jag hoppas att allt gick superbra?!
   KRAM

LEAVE A COMMENT