Vad hände egentligen vecka 5?

Varje vecka händer saker utan att jag egentligen tänker på det, och då känns det roligt att samla en liten dagbok här som jag gärna vill dela med mig av. Det är bra att påminna mig själv om när det känns lite trist och händelselöst.

Veckans bilder: I onsdags var jag på fikadejt med Lena. Tyvärr blev de härliga bilderna på henne väldigt suddiga så hur jag än ville visa hennes glada leende så valde jag till sist att låta bilderna vara. Vi satt länge och väl och drack te och pratade om allt mellan himmel och jord. Positiv input = 100%

Veckans bra: Att jag blev invald i Svenska resebloggar. Det ger mig en ny dimension i mitt bloggande och är något jag verkligen drömt om länge och med hjälp av nya bekantskaper så blev det äntligen verklighet. Lycka!

Veckans vad tar jag med mig?: Att jag bara ska köra på och göra det jag tycker om och våga stå för det i alla sammanhang. I am who I am!

Veckans #:
Slowdownwithstills är en tagg som Christina Greve uppfann och bilderna där ger mig ett lugn och de både inspirerar och motiverar. Bilderna där kan jag sitta länge och bara njuta av. Det ligger ofta mycket arbete bakom att skapa en till synes enkel bild och det är något jag beundrar. Budskapet är också fint, att ägna en stund åt lugn och ro, att vara glad åt det som kanske tas för givet och då spegla detta i ett vackert fotografi.

Min fredagsbukett: En bukett vita tulpaner är en klassiker, fungerar alltid och passar min blomsmak bra. Bilden i sig är en mobilbild så sorry för bildkvaliteten som försämrades vid överföringen. Tulpaner är så perfekt för de finns i alla olika färger och former och passar både en stor eller liten plånbok. Själv ska jag glatt erkänna att jag önskar att plånboken tillät en bukett med franska tulpaner någon gång, för de är drömlikt vackra.

Söndagsstilleben: Jag märker att just nu när kroppen inte riktigt är i toppform så river jag i mina skåp och plockar med porslin, tekoppar och ljuslyktor för att skapa harmoni och stämning hemma så mitt stilleben i söndags gick i inredningens anda. Någon gång ska jag försöka hitta ett gammalt fint skåp med glasdörrar så all min rekvisita kan få stå synlig istället för inklämda i garderoben.

Veckans internetkärlek: Veckans internetkärlek måste få gå till en tjej som kör en riktigt härlig stil och lyfter fram mängder av bloggare och instagrammare för att ge dem uppmärksamhet. När mer kända bloggare lyfter fram nyblivna eller inte lika kända bloggare, då skapas pluspoäng, och när man vet att det kommer naturligt så känns det så äkta. Min egna statistik har fått skjuta i höjden några gånger när hon lånat bilder av mig och länkat till mina inlägg. Det är kul, jag blir stolt och bästa Clara, det är inte svårt att förstå att din blogg heter Underbara Claras, för den speglar verkligen DIG! Kärlek till dig.

Vad hände egentligen är en liten sammanfattning av föregående vecka ur mitt liv. Här blandar jag vardagsbilder med fotoutmaningar, länktips och saker som får mig att må bra eller sträva mot något bättre. Det kan verka som en salig blandning men jag hoppas ni finner det intressant :-)