Trevlig fredag hörrni

Hej alla mina kära läsare!

Jag måste få börja med att säga stort TACK till er alla som tittar in här. Mitt besökarantal växer lite grann för varje dag och jag har till och med fått några kommentarer på att ni gillar mina korta, smått humoristiska, vardagsinlägg vilket värmer mig då det faktiskt finns en plats på webben för dagboksbloggare. Ett stort hjärta till er!!

Jag har tagit kompledigt idag och sitter just nu och äter frukost i husvagnen samtidigt som vi tittar ut över vår lilla bergsknalle och väntar på att pjäxorna ska hoppa på fötterna och klicket från skidbindningarna ska slå fast. Sen väntar en härlig dag i skidbacken!

Så.. jag vill bara önska er alla en underbar fredag!! Låt mig jättegärna få veta vad ni har för planer för helgen, stora som små :-)

20 februari, 2019
24 februari, 2019

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Linn

  22 februari, 2019

  Jag uppskattar också dina kortare “vardagsinlägg” – det är så roligt att få läsa det du skriver och se dina härliga bilder :-) Ha det så skönt i helgen och kör försiktigt i backen!

  • Svara

   Ulrica

   2 mars, 2019

   Tack snälla :-).

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  22 februari, 2019

  Jag gillar dina vardagsinlägg lite extra bra för att jag tycker att din personlighet kommer fram lite bättre. I like!

  Hoppas ni får en riktigt nice helg och med lite sol på näsan.

  Själv ska jag äntligen hämta A på Arlanda lördag eftermiddag. Det är den enda aktivitet som är planerad. Det blir nog en soft helg. Det kan ju behövas efter att man varit ledig i två dagar :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   2 mars, 2019

   Ja, det är nog så att jag passar bäst som hederlig dagboksbloggare :-). Hihi, ja, jag tycker du behöver en soft dag efter två lediga dagar. Fullkomligt korrekt <3

LEAVE A COMMENT