Tänk att hela Sverige åt semla på MIN dag
Inlägget innehåller reklamlänk till Åhléns, Cervera och Mio

Hipp Hipp Hurra.. det är min födelsedag idag ju :-). Och hela Sverige äter semla och fikar ihop med mig, så himla himla trevligt! Tänk om det var så hörrni.. att vi fikar med varandra över sociala medier. Vilken sammanhållning och vilket otroligt gäng vänner vi har där!!

Jag vaknade till att mina föräldrar kom in i sovrummet och sjöng för mig, det hör inte direkt till det vanliga när man fyller 49 år *fniss*.. så fint!!! När jag kom till jobbet så hade jag fått en stor bukett tulpaner och en odlingslåda med jättemycket olika fröer av Marika.. sååå gulligt av henne. På Facebook, Messenger och Instagram fick jag så otroligt många fina grattishälsningar, jag blir helt rörd! Och på jobbet överraskade mina kollegor mig med skönsång i fikarummet.

Micke meddelade från Oslo att jag fick gå in på parfymbutiken och köpa mig en valfri parfym.. det är kanske då jag ska slå till på en ny flaska av min favoritparfym som jag inte själv haft råd att köpa på länge nu :-).

På kvällen kom Denise, Adam och William med smarriga hamburgare och semlor så det blev en riktig toppendag, även om jag saknar resten av familjen och nära vännerna en sån här dag.

Vill du duka upp fika som jag gjort på bilden så hittar du lampan här, koppen finns här och en fin bricka här.

Stort TACK för alla som uppvaktat mig idag på olika sätt. Det uppskattas mer än ni anar ❤️