Surfar på lördagsvågorna

Efter vår härliga lunch på Djupvik så åkte vi vidare ner mot hamnen och passade på att njuta av solen, utsikten och det kluckande havet. Energipåfyllnad till max!!

Katarina strosar ut längs den vackra piren nedanför Djupvik

På kvällen var det dags att ta bussen in till Surfers i Visby och testa nya smaker. För mig var det lite skakigt då jag är en riktig kinkmaja och menyn kändes lite ovan för mig, men jag får lov att erkänna att jag hade väldigt mycket fel i tankebanorna, för det var suveränt gott. Deras räkbollar, som jag tyvärr inte beställde själv utan fick smaka av andra, var magiskt goda.

Helena och Katarina poserar världsvant framför kameran medan vi väntar på maten.

Helena såg verkligen så här glad ut från början till slut under hela kvällen.. så härligt!! Tina hade jag satt bredvid mig så jag hoppas att någon av de andra tjejerna har fångat henne på bild, för jag missade det totalt :(.

Jag åt nudlar gjorda på sötpotatis (något jag inte ens visste att man kunde tillverka) med spännande oljor, kycklingfilé och små kycklingbitar i het olja, och det var så mycket mat att jag knappt orkade en tredjedel av mina smårätter. Jag hade nog klarat mig med en liten faktiskt.

Vi satt länge och väl och pratade om allt mellan himmel och jord, men jag började känna mig lite febrig och vid ett par tillfällen somnade jag till och med med händerna lutande under hakan. Jag lovar att det inte var sällskapet som var tråkigt, det var bara min kropp som totalt stängde av och inte ville vara med.

Det var en supermysig dag och kväll och jag är så himla tacksam att fått vara en del av den här helgen och det här gänget!!