Strandchill på Surflogiet

Precis innan det var dags att ta sig mot flygplatsen så åt vi en god lunch på Surflogiet och vi sa alla att det var helt magiskt att kunna sitta utomhus på stranden och äta lunch i slutet på september.

Något jag verkligen gillar är restauranger som är enkla och lite råa. Visst är det vackert att få gå på en “vita-dukar”-restaurang men jag känner mig mer hemma på ett sånt här ställe. Nu var det ju söndag och dags att åka hem, annars hade jag gärna provat på deras sangria :-)

För mig blev det en surfburgare med sötpotatisfries.. mmmm.. MUMS!! Jag får ofta höra att jag är knasig eftersom jag inte äter kött men gillar hamburgare, kyckling, korv osv.. så jag får ofta förklara att jag är inte vegetarian utan jag bara tycker inte om smaken av viss sorts kött och korv. Det är ungefär samma sak som att någon annan inte gillar fiskbullar eller blodpudding. På det sättet gillar jag inte smak och konsistens på olika sorters kött. Enkelt eller hur :-)

Men hamburgare gillar jag.. OM den är extermt välstekt.. minsta lilla rosa bit som hamnar på min gaffel, då slutar jag äta omedelbart och tappar aptiten. Då är det tur att jag aldrig får i mig mer än ungefär en halv burgare, för jag äter runt kanterna och lämnar mitten.

Men tillbaka till Surflogiet nu.. det är en jättehärlig restaurang med skönt häng. När vi satt där så kom ett helt gäng unga surfare och hoppade i vattnet i sina våtdräkter. Smart drag, då blir inte vattnet alltför kyligt!!

Efter en stund så började det ramla in riktigt mörka moln på himlen och vindstyrkan övergick i halv storm så vi promenerade tillbaka till Tinas vackra hus, packade våra väskor och susade iväg mot flygplatsen.

Den här helgen var till ända och jag är så tacksam för allt jag fått uppleva, lära och dela med mig av. Fler härliga bilder från helgen hittar ni hos Tina, Helena, Katarina och Helena <3