Spontan lunchdejt är det bästa!

150728_fika_hus30_DSCF0598

 

150728_fika_hus30_DSCF0600

 

150728_fika_hus30_DSCF0607

 

150728_fika_hus30_DSCF0608

 

150728_fika_hus30_DSCF0611

Vid lunchtid idag, när jag var som mest uttråkad över allt mitt röjande, så ringde svägerskan och frågade om jag ville komma ner på stan och äta lunch, och gissa om jag ville :-)). Jag slängde upp håret i en tofs, hoppade ur myskläderna och rejsade iväg. Vi strosade runt en stund i butikerna, köpte lite färska bär på torget och snackade en massa strunt medan vi åt en smarrig räkmacka på Café Systrar Två.

En perfekt vitaminkick, nu fick jag ny energi åt röjandet.
Thanks <3

I morgon, då jädrar är pysselrummet och dotterns gamla rum tömda och redo att börja renoveras. Förhoppningsvis är vi kanske färdiga till 1:a advent *fniss*. Adam, är du redo för att tapetsera?! Och så behövs taket målas såg jag, men det fixar väl du :-).

Hittills har jag nästan bara drömt om det där nya sovrummet, och tittat på tapeter och annat skoj, men aldrig riktigt trott att vi skulle få arslet ur och verkligen fixa det, men nu ser det ut som att det kan bli verklighet när som helst faktiskt. Helt galet!!

28 juli, 2015

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Katarina

  28 juli, 2015

  Ååå va mysigt! Å bilderna är som vanligt så galet fina…;)
  Vi kanske kan få till den där fotodejten i höst..;)
  Å tapeterna… på insta tyckte jag den högst upp till vänster…men nu då jag ser bilden större skulle jag helt klart välja den uppe till höger eller nere till höger…
  Å mannen…haha…sånna bagateller…du får använda lite kvinnlig list… du måste liksom få honom att tro att det är han som väljer…
  Säg att de där blå mönstren ju är lite maskulina så där o så väljer du ut en supergrillig hemsk småblommig romantisk “tjejig” tapet å så ber du honom välja den han helst vill ha…..haha… så kommer han tro att han väljer….lätt som en plätt!
  Kraaaaam Katarina

  • Svara

   Ulrica

   29 juli, 2015

   Hihi, kvinnlig list it is :-)
   SJÄLVKLART ska vi få till fotodejten, fler fikadejter åt folket <3.
   KRAAM

 2. Svara

  Ekenäsliv

  28 juli, 2015

  Perfekt med lunchdejt :)
  Å så spännande med ert nya sovrum! Jag kollade precis tapeterna o jag håller på den högt upp till vänster eller högst upp till höger, beroende på vilken känsla du vill ha där så klart:) O vad d ska ha för möbler o mattor till. Den upp till vänster är ju varmare :)
  Lycka till och så kul att följa!
  Kram Anna

LEAVE A COMMENT