Sover hos spökena
Inlägget innehåller reklamlänkar till Kappahl

Nu på morgonen checkade jag in på Sätra brunn utanför Sala tillsammans med mina närmaste kollegor. Här ska vi konferera i två dagar och göra nulägesanalyser, jobba med feedback, affärsplaner och annat.. men också bada i spabadet, äta middag ihop och ta en promenad i omgivningarna. Det ska bli så himla spännande, roligt och även om det är 100% jobb så känns det ändå som ett avbrott i vardagen.

Sätra brunn är känt för sina spökerier, men såklart också för sin fina miljö, goda mat och sitt hälsosamma vatten.. så är det någon gång jag ska försöka lära mig att dricka vatten så är det väl idag. Mer om hur det gick och om jag träffade några spöken får ni i nästa inlägg härifrån. Om du vill läsa tidigare inlägg jag skrivit om Sätra brunn så varsågod :-)

Dagen till ära har jag hoppat i skinnbrallorna och en av mina favoritblusar (som dessutom är på rea nu) ifrån Kappahl
Ha en tipptopp-onsdag alla goa!!