Sover hos spökena

Inlägget innehåller reklamlänkar till Kappahl

Nu på morgonen checkade jag in på Sätra brunn utanför Sala tillsammans med mina närmaste kollegor. Här ska vi konferera i två dagar och göra nulägesanalyser, jobba med feedback, affärsplaner och annat.. men också bada i spabadet, äta middag ihop och ta en promenad i omgivningarna. Det ska bli så himla spännande, roligt och även om det är 100% jobb så känns det ändå som ett avbrott i vardagen.

Sätra brunn är känt för sina spökerier, men såklart också för sin fina miljö, goda mat och sitt hälsosamma vatten.. så är det någon gång jag ska försöka lära mig att dricka vatten så är det väl idag. Mer om hur det gick och om jag träffade några spöken får ni i nästa inlägg härifrån. Om du vill läsa tidigare inlägg jag skrivit om Sätra brunn så varsågod :-)

Dagen till ära har jag hoppat i skinnbrallorna och en av mina favoritblusar (som dessutom är på rea nu) ifrån Kappahl
Ha en tipptopp-onsdag alla goa!!

21 januari, 2020
24 januari, 2020

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  22 januari, 2020

  Vad fin du är! Ha det nu så bra med alla spöken och njut av Sätra Brunn. Kramar //Tina

  • Svara

   Ulrica

   27 januari, 2020

   Tack fina du <3. Kände mig faktiskt riktigt fin där och då! KRAAM

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  23 januari, 2020

  Åh, Sätra brunn är så fint. Har varit där på bröllop en gång. Skulle vilja åka dit nån gång och bara strosa runt också.

  Fin du var!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   27 januari, 2020

   Tack bästa <3. Jag kan varmt rekommendera att åka dit och strosa runt, kanske ta en fika och lite spabehandling! KRAM

LEAVE A COMMENT